Inspireras av Daniella Witte

Daniella Witte är stylist och fotograf. Hon bloggar om inspirerande inredning, smarta och snygga inredningstips, samt nyheter och trender inom design och inredning. Daniella var även en av finalisterna i Årets Inredningsbloggare  2018 i Elle Swedish Design.

Själv beskriver Daniella sig såhär:

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av.

Blomsterfrämjandet gav Daniella uppdraget att inreda sin studio med svenskodlade tulpaner. Daniella fick tulpaner i odlingslådor direkt från Tygelsjöanstalten, en odling som är lite annorlunda eftersom det är interner som jobbar i produktionen. I vissa av kompositionerna har hon valt att arbeta med tulpanen som den ser ut när den växer hos odlaren, det vill säga med löken kvar.

Svenskodlade tulpaner i svensktillverkade vaser

De flesta vaser som används är vanliga glasvaser som säljs i många olika butiker. En serie med vaser har Daniella valt att lyfta fram specifikt och det är Anna Elzer Oscarson designade Dancing Dune. Lite roligt med Annas designserie är att vaserna, precis som de svenskodlade tulpanerna, är producerade i Sverige på Porslinfabriken i Lidköping.

Så här blev resultatet!

Daniella Witte
Daniella Witte
Porträtt Daniella_studio
Daniella Witte
Daniella Witte
Daniella Witte
Daniella Witte
Daniella Witte
Daniella Witte
Daniella Witte

Foto: Minna Mercke Schmidt